Selecteer een pagina

QATAR

Enkel een bestemming voor zakenreizigers? Welnee! Het welvarende oliestaatje biedt de vakantieganger genoeg vermaak tijdens een bezoek aan het rijkste land ter wereld.

Flaneer over wandelpromenade Corniche en neem eens een kijkje in de haven waar traditionele houten schepen, genaamd dhow, naast elkaar aangemeerd liggen, wachtend tot vissers uitvaren. Snuffel naar lokale producten en souvenirs op de Souq Waqif of verbaas uzelf op Falcon Souq waar alles om valken en de bijbehorende sport draait.

Vanuit de moderne maar ook traditionele hoofdstad Doha trekt u erop uit naar het binnenland van het emiraat. Bezoek een bedoeïenenkamp en geniet van een Arabische Barbecue. Voor gegarandeerd woestijnzand in uw kleding en poriën waagt u zich aan sandboarding. Zoeft u straks op een plank door het warme zand?

De stranden van Qatar bieden uitstekende mogelijkheden voor een luxe strandvakantie, het aanbod aan luxe strandhotels is uitgebreid. Een strandvakantie in Qatar staat gelijk aan een vakantie in rust, luxe en privacy. Ontdekt u Qatar voordat het WK in 2022 hier los barst, reist u dit jaar nog naar het hart van de Arabische Golf.

Qatar laat zich tevens perfect combineren met naast gelegen buur Bahrein. Tevens is het een ideale stop(over) op weg naar de Malediven, Seychellen of Mauritius.

Australië

Australië
Bora Bora

Azië

India
Indonesië

Caribisch Gebied

Am. Maagdeneilanden
Aruba

Midden-Oosten

Dubai
Qatar

Noord- & Midden Amerika

Costa Rica
Guatemala

Zuid-Amerika

Brazilië
Galapagoseilanden

Neem contact met me op voor meer informatie

3 + 2 =

Kantoor

Stationsplein 45
3013 AK  Rotterdam

KvK 27322850

T. 010 476 8097
E info@msworldwideluxurytravel.com

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.