Selecteer een pagina

INDONESIË

Met ruim 14.000 eilanden is Indonesië de grootste eilandengroep ter wereld. Java, Sumatra, Sulawesi, Kalimantan en Irian Jaya zijn de grootsten in de archipel, waarbij Bali het meest geliefd is onder Nederlanders.

Bali combineert heerlijke stranden met de beste surfspots van Indonesië. Telt u daar de groene rijstvelden en de rijke cultuur van eiland bij op en u begrijpt dat dit een stukje paradijs op aarde is. Bali is authentiek en hip tegelijkertijd. De beste koffiebarretjes gaan hand in hand met een lokaal bord nasi goreng met saté. Bezoek een van de vele tempels die het eiland rijk is. Variërend van complexen aan de voet van de vulkaan tot zeetempels of bouwwerken die door een bende makaken overgenomen zijn. Relaxen op het strand of genieten van de vele wellness faciliteiten, Bali biedt het u allemaal. Een reis naar Indonesië is gewoonweg niet compleet zonder een bezoek aan dit prachtige eiland.

De roerige geschiedenis tussen Nederland en Indonesië ervaart u in de wijk Old Batavia in Jakarta op Java. Een wijk die tijdens de kolonisatie door Nederlanders is gesticht en nog altijd een Hollandse sfeer uitademt. Puncak Pas, een smalle bergweg, brengt u langs uitgestrekte theeplantages. Een bezoek aan de wereldberoemde Borobudur hoort in elke reis naar Indonesië thuis. Laat u zich net als de locals rondrijden in een becak (fietstaxi) of geniet van de eindeloze bergketens en uitgestrekte rijstterrassen op Java. Gaat u het avontuur aan tijdens een Bromo Expeditie, een tocht naar de top van de Bromo Vulkaan, waar u de zon op ziet komen.

Sta oog in oog met orang-oetans op Sumatra, maak de mooiste duiken op Sulawesi, het vroegere Celebes, leer meer over de interessante traditionele Dayakcultuur op Kalimantan of ontdek de binnenlanden van Indonesië op Irian Jaya. Veelzijdig Indonesië wacht op u. Tot snel!

Australië

Australië
Bora Bora

Azië

India
Indonesië

Caribisch Gebied

Am. Maagdeneilanden
Aruba

Midden-Oosten

Dubai
Qatar

Noord- & Midden Amerika

Costa Rica
Guatemala

Zuid-Amerika

Brazilië
Galapagoseilanden

Neem contact met me op voor meer informatie

9 + 7 =

Kantoor

Stationsplein 45
3013 AK  Rotterdam

KvK 27322850

T. 010 476 8097
E info@msworldwideluxurytravel.com

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.