Selecteer een pagina

DUBAI

Welkom in de wereld van groot, groter, grootst. Welkom in Dubai.

Dubai is één van de bekendste emiraten van de Verenigde Arabische Emiraten. Het is een overweldigende bestemming, met iconische eyecatchers als de Burj Khalifa, het hoogste gebouw ter wereld, de Palmeilanden en de Burj al Arab, het enige zevensterrenhotel in de wereld en de fraaie Dubai Marina.

Tussen alle hoogbouw ligt het oudste gebouw van Dubai: het Al Fahidi Fort. Daterend uit 1787 en huisvest thans het Dubai Museum. De levensechte poppen tonen taferelen uit het dagelijks leven. Geïnteresseerd in hoe het emiraat er voor alle moderne gebouwen uit zag? Sla dit kleine maar gemoedelijke museum dan zeker niet over tijdens uw bezoek.

Wat kiest u? Dwaalt u langs de kramen en winkels vol kruiden en goud van de Deira Spice Souk en Gold Souk? Of gaat uw voorkeur uit naar moderne winkels in een van de vele shoppingmalls die Dubai rijk is?

Voel uzelf voor een dag of een nacht een nomade en trek eropuit naar de woestijn. Kamelen begroeten u en roofvogels landen op uw arm. Buikdanseressen luisteren het verblijf op en wanneer u de sterren telt wordt u een waterpijp, ook wel shisha, aangeboden. Het hoogste gebouw ter wereld dient u zeker te bezoeken tijdens uw reis naar Dubai. Vanaf het observatiedek ligt het emiraat aan uw voeten.

Of Dubai uw eindbestemming is of u het emiraat als tussenstop op weg naar uw vakantieadres gebruikt, de snelst groeiende bestemming ter wereld verveelt nimmer.

Australië

Australië
Bora Bora

Azië

India
Indonesië

Caribisch Gebied

Am. Maagdeneilanden
Aruba

Midden-Oosten

Dubai
Qatar

Noord- & Midden Amerika

Costa Rica
Guatemala

Zuid-Amerika

Brazilië
Galapagoseilanden

Neem contact met me op voor meer informatie

7 + 1 =

Kantoor

Stationsplein 45
3013 AK  Rotterdam

KvK 27322850

T. 010 476 8097
E info@msworldwideluxurytravel.com

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.