Selecteer een pagina

DISCLAIMER

Kamer van Koophandel

MS Luxury Travel staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 59901152.

 

Inhoud

De door MS Luxury Travel verstrekte informatie is ontleend aan bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht, maar voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. De verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd.

 

Aansprakelijkheid

Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. MS Luxury Travel kan niet garanderen dat de website foutloos of ononderbroken functioneert. MS Luxury Travel en de eventuele overige leveranciers aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze website en de daarop/daardoor verstrekte informatie. MS Luxury Travel aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door MS Luxury Travel worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de site van MS Luxury Travel.

 

Verantwoordelijkheid

Afnemer van de informatie is verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van de informatie. De informatie mag uitsluitend door de afnemer zelf worden gebruikt. Afnemer mag de informatie niet overdragen, verveelvoudigen, bewerken of verspreiden. Afnemer is verplicht aanwijzingen van MS Luxury Travel omtrent het gebruik van de informatie op te volgen. Ten aanzien van de inhoud van deze website bestaat geen overnemingsvrijheid; alle auteursrechten, ook die bedoeld in art.15 Auteurswet worden voorbehouden. Nederlands recht is van toepassing.

Neem contact met me op voor meer informatie

14 + 10 =

Kantoor

Stationsplein 45
3013 AK  Rotterdam

KvK 27322850

T. 010 476 8097
E info@msworldwideluxurytravel.com

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.