Selecteer een pagina

BRAZILIË

Het grootste land van Zuid-Amerika biedt een overvloed aan tropisch regenwoud, fascinerende steden en een rijke cultuur.

Reizigers kunnen genieten van een zonovergoten kust met duizenden eilandjes, kilometerslange stranden en geïsoleerde, door kokospalmen omringde baaien. De inwoners zijn Brazilië zijn goedlachs, zitten altijd om een praatje verlegen en zijn erg hulpvaardig, ook al spreken de meesten alleen Portugees.

De bekendste stad van het land is Rio de Janeiro. De stad heeft ongeveer 7 miljoen inwoners en is gelegen tussen bergen en de zee. Het leven concentreert zich rond de fantastische stranden Copacabana en Ipanema. Het wereldberoemde Christusbeeld kijkt vanaf de top van Corcovado uit over de stad. Uiteraard is de stad ook bekend van het Carnaval.

Een bezoek aan de Amazone en de Pantanal mag tijdens uw reis aan Brazilië niet ontbreken. Het Amazonegebied en de gelijknamige, machtige rivier zijn legendarisch. Meer naar het zuiden ligt de Pantanal, een immens moerasachtig gebied met vissen, vogels en andere dieren. Tenslotte horen ook zeker de beroemde Iguaçu-watervallen op de grens met Argentinië op uw lijstje van plekken die u tijdens uw rondreis door Brazilië wilt bezoeken.

 

Australië

Australië
Bora Bora

Azië

India
Indonesië

Caribisch Gebied

Am. Maagdeneilanden
Aruba

Midden-Oosten

Dubai
Qatar

Noord- & Midden Amerika

Costa Rica
Guatemala

Zuid-Amerika

Brazilië
Galapagoseilanden

Neem contact met me op voor meer informatie

2 + 1 =

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.