Selecteer een pagina

BORA BORA

Het mooiste eiland van Frans-Polynesië staat synoniem voor het paradijs. Bora Bora met haar parelwitte stranden en wuivende palmbomen staat garant voor een meer dan geslaagde tropische vakantie.

Bent u op zoek naar prachtige stranden, azuurblauw water, fantastische onderwatersportmogelijkheden en uitstekende accommodatie? Zoekt u niet verder. Bora Bora scoort op al deze genoemde facetten een tien.

Bora Bora ligt niet om de hoek. De meest gevlogen route is via de Verenigde Staten en Tahiti naar uw eindbestemming. Al met al bent u een etmaal onderweg. Uw route onderbreken met een verblijf in de VS is vanzelfsprekend mogelijk. Wij zoeken de beste verbinding graag voor u uit.

Wanneer u dan eenmaal uw droombestemming hebt bereikt, rest u slechts een ding: Genieten! Mocht u uw dagen aan het strand af willen wisselen met andere activiteiten, dan is dat op Bora Bora eveneens mogelijk. Naast duiken of snorkelen is er boven water eveneens genoeg te ontdekken. Trek uw wandelschoenen aan en wandel het eiland rond. Boek een jeepsafari en ontdek het ruige binnenland vol watervallen. Kanoën of SUP’en behoren eveneens tot de mogelijkheden. Ontdek de prachtige lagunes tijdens een zeiltocht of stap aan boord van een helikopter en bekijk het eiland van bovenaf.

Voor wie denkt dat Bora Bora enkel bezocht wordt door honeymooners heeft het mis. Een ieder die ultiem wil genieten, komt naar deze bestemming. Koppel of gezin, eenieder geniet van de gastvrijheid en de schoonheid die Bora Bora biedt.

Australië

Australië
Bora Bora

Azië

India
Indonesië

Caribisch Gebied

Am. Maagdeneilanden
Aruba

Midden-Oosten

Dubai
Qatar

Noord- & Midden Amerika

Costa Rica
Guatemala

Zuid-Amerika

Brazilië
Galapagoseilanden

Neem contact met me op voor meer informatie

13 + 10 =

Kantoor

Stationsplein 45
3013 AK  Rotterdam

KvK 27322850

T. 010 476 8097
E info@msworldwideluxurytravel.com

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.