Selecteer een pagina

AUSTRALIË

Als wij zeggen: “Koala’s, kangoeroes, outback en Great Barrier Reef”, dan weet u natuurlijk direct over welke bestemming we het hebben: Australië. Waar woestijnen worden afgewisseld met prachtige stranden en boeiende steden met het grootste koraalrif ter wereld.

Gezien de grootte van Australië is het zaak vooraf goed te bedenken wat u tijdens uw reis wenst te zien. Kiest u voor de Oostkust? New South Wales trakteert u op prachtige natuur en natuurlijk een niet te missen bestemming: The Great Barrier Reef. Trek uw duikpak aan of zet uw snorkel op en ontdek de rijke onderwaterwereld.

Helemaal aan de andere zijde van het land, aan de Westkust, treft u Perth, een gezellige stad om uw reis te beginnen (of eindigen). Velen beweren dat u hier het échte Australië ervaart.

Minder toeristisch dan de Oost- en Westkust is de Zuidkust van Australië. Voor een trip over de epische Great Ocean Road bent u hier aan het juiste adres. Ayers Rock staat bij veel reizigers op het lijstje van absolute must-sees tijdens een reis door de outback. Reizen door Centraal Australië is reizen door warm rode landschappen.

Regenwoud en National Park, het staat synoniem voor Tasmanië. Dit is de ultieme plek om te wandelen of te fietsen in het groen.

Australië leent zich perfect voor een (rond)reis per huurauto of camper. Zit u liever niet zelf achter het stuur, overweegt u dan een georganiseerde rondreis door dit machtig mooie land.

Australië

Australië
Bora Bora

Azië

India
Indonesië

Caribisch Gebied

Am. Maagdeneilanden
Aruba

Midden-Oosten

Dubai
Qatar

Noord- & Midden Amerika

Costa Rica
Guatemala

Zuid-Amerika

Brazilië
Galapagoseilanden

Neem contact met me op voor meer informatie

2 + 1 =

Kantoor

Stationsplein 45
3013 AK  Rotterdam

KvK 27322850

T. 010 476 8097
E info@msworldwideluxurytravel.com

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.