Selecteer een pagina

AMERIKAANSE MAAGDENEILANDEN

De Amerikaanse Maagdeneilanden bestaan uit een Brits en een Amerikaans gedeelte en vormen een waar tropisch paradijs.

Op de Amerikaanse Maagdeneilanden treft u spectaculaire kustlijnen, hagelwitte stranden, fris helder water en een magnifieke onderwaterwereld. Idyllischer kan het bijna niet. Vanzelfsprekend is het op deze bestemming tevens mogelijk te duiken, te snorkelen of deel te nemen aan andere watersporten.

Deze eilandengroep bestaat uit de volgende eilanden: St. Croix, het hoofdeiland, trekt bezoekers met een voorkeur voor geschiedenis. Hier treft u restanten aan van de oude Deense steden Christiansted en Frederiksted. De voormalige nederzettingen zijn getuigen dat dit ooit Deens grondgebied was. Buureiland St. Thomas geniet faam vanwege haar havenplaats Charlotte Amalie. Deze plaats is een belangrijk aanlegpunt voor cruiseschepen in de Caribische Zee. St. John, het kleinste eiland, wordt bereikt met eenvoudige ferry – een vliegveld is immers niet aanwezig. Het minst bezochte eiland is Water Island.

Eenieder met een hart voor natuur geniet volop op de Maagdeneilanden. Het Virgin Islands National Park beslaat meer dan de helft van het oppervlakte van het eiland. Doe uw ogen even dicht en mijmer weg naar baaien gevuld met het helderste water, prachtige koraalriffen en uitgestrekte zandstranden aangevuld met mangrovebossen en inheemse orchideeën. Wat een plaatje!

Voor een cruise in het Caribisch gebied zijn de Amerikaanse Maagdeneilanden een perfecte aanlegplaats. Veelal wordt deze bestemming aangeboden in combinatie met nabij gelegen bestemmingen zoals de Dominicaanse Republiek, Sint Maarten, Guadeloupe en Martinique.

Australië

Australië
Bora Bora

Azië

India
Indonesië

Caribisch Gebied

Am. Maagdeneilanden
Aruba

Midden-Oosten

Dubai
Qatar

Noord- & Midden Amerika

Costa Rica
Guatemala

Zuid-Amerika

Brazilië
Galapagoseilanden

Neem contact met me op voor meer informatie

8 + 13 =

Kantoor

Stationsplein 45
3013 AK  Rotterdam

KvK 27322850

T. 010 476 8097
E info@msworldwideluxurytravel.com

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.